Vrei salariu mare pentru 2011 – Practică SPORTUL!

Vrei salariu mare pentru 2011 – Practică SPORTUL!

Fiindcă tot suntem la capitolul succes pentru noul an, cred că puţini dintre noi, tinerii de azi mai fac sport, motive sunt multiple: din lipsă de timp, bani pentru a merge la sală sau pur şi simplu din lenevie nu acordă atenţie acestui fapt.

De aceea, tinerei şi toţi ceilalţi vizitatori ai blogului, cercetătorii suedezi ne vin în întîmpinare cu un alt mesaj: dacă ne dorim un loc de muncă mai bine plătit tre să facem mai mult sport.

Conform descoperirilor cercetătorilor suedezi: „Tinerii care fac sport au un loc de muncă mai bine plătit şi mai bine poziţionat decât sedentarii. Persoanele care fac minimum 90 de minute de sport pe săptămână obţin rezultate mai bune la testele cognitive, decât restul. Printre efectele pozitive ale sportului se numără: oxigenarea creierului, care menţine integritatea celulelor nervoase, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, ceea ce reduce riscul atacului cerebral, susţin aceştia.

Sportul îi ajută pe tineri să obţină rezultate mai bune la şcoală şi apoi să avanseze în carieră, pentru indivizii care se apropie de vârsta de pensionare sportul îi face să fie mai atenţi şi mai sociabili, dar şi să reziste mai bine la schimbările bruşte de temperatură.

Mai mult sport ! – Salariu mai mare!

Diana

Reclame

Un răspuns

  1. […] circulaţiei sângelui, ceea ce reduce riscul atacului cerebral, susţin aceştia. … citeşte mai multNu mai trai cum o faci acum ( si ce sa faci pentru schimbare)Ideile buna in afaceri sau la locul de […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: